Word Gastvrouw/heer

De beste manier om onze producten te ontdekken? Ze uittesten!

Wat is een Tupperware Party?

Een Tupperware Party is een soort kookles – fysiek of digitaal – waarbij een Tupperware Consulent met de hulp van gasten, snelle en eenvoudige recepten maakt met Tupperware producten. De Consulent deelt receptideeën en tips om tijd te besparen en toch te genieten. Iedereen doet mee, een ontspannen en leuke sfeer gegarandeerd! De Tupperware Party is een gezellig moment om samen te komen waarbij je de nieuwste Tupperware innovaties ontdekt. We hebben ook enkele verrassingen in petto voor onze gastheer/vrouw!

Demo 2.0

Ons huis-aan-huis verkoopsysteem werd in 1951 uitgevonden door Brownie Wise en misschien heb je in het verleden wel eens een workshop of demonstratie van Tupperware bijgewoond. Vergeet de statische vergaderingen in de zetel! Vandaag stapt iedereen in de keuken om onze producten actief te testen en deel te nemen in een gezellige omgeving.

Neem contact op met een Tupperware Consulent om een Tupperware Party te boeken

Er is vast wel een Tupperware Consulent bij jou in de buurt.

Nodig je vrienden uit

Leg de datum vast met je Tupperware Consulent en nodig je vrienden uit.

De party kan starten!

Geniet van een gezellig moment met vrienden waar je enkele snelle en gemakkelijke recepten leert maken terwijl je advies krijgt ... en verrassingen!

Tupperware verwent je

Breng je vrienden en familie samen voor een Party en krijg toegang tot exclusieve beloningen, laat je begeleiden door onze Tupperware Consulent.

Welkom
Tijdens een Tupperware Party, verwennen we alle gasten.
Sterartikelen en voordelen
De gastheer/vrouw van een Tupperware Party ontvangt sterren die hij/zij kan inruilen voor Tupperware producten en hij/zij heeft toegang tot exclusieve nieuwe producten.
Speciale aanbiedingen
Sommige exclusieve aanbiedingen zijn uitsluitend te verkrijgen tijdens een Party! Mis ze niet!
Word onze (digitale) gastheer/vrouw!
Door een Tupperware Party te organiseren, heb je toegang tot veel privileges en verrassingen. Kies het thema van jouw Party op basis van je interesses: vegetarische of glutenvrije recepten, stomen, koken in de magnetron, ideeën voor een lunch on the go … je Tupperware Consulent zal je producten en recepten voorstellen die in dat thema passen.
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me