Word Gastvrouw/heer

Hier kun je de veelgestelde vragen vinden ivm de directe verkoop en webshop van Tupperware. Vind je geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met een Consulent in je buurt.

Directe verkoop

Wat is een Tupperware Consulent?

Een Tupperware Consulent is speciaal opgeleid en gekwalificeerd om Tupperware producten te verkopen. Hij/zij kent de producten zeer goed, zal tips, ideeën en recepten met je delen, zal al je vragen met plezier beantwoorden en is er om je te helpen en te adviseren. Klik hier om in contact the komen met een Consulent in je buurt of om een Consulent via naam op te zoeken.

Hoe word ik zelf Tupperware Consulent?

Het is heel eenvoudig. Alle informatie en voordelen van een job als Tupperware Consulent kun je hier vinden. Ontdek alle privileges, beloningen en vrijheid waarvan je kunt genieten. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en ontdek de wereld van Tupperware!

Hoe vind ik een Tupperware Consulent in mijn buurt?

Er is vast een Tupperware Consulent in je buurt. Voer hier je postcode in om een te vinden en te contacteren. Ken je al een Tupperware Consulent? Je kunt ze vinden door hier zijn/haar naam in te voeren.

Waarom kan ik mijn Tupperware Consulent niet vinden?

Om verschillende redenen is het mogelijk dat je Tupperware Consulent op dit moment niet op de lijst wordt weergegeven. Je kunt hem/haar natuurlijk altijd bereiken met de contactgegevens die je kent of via sociale media. Indien hij/zij niet beschikbaar is kun je hier altijd een andere Tupperware Consulent contacteren.

Wat is een Tupperware Distributeur?

Een Distributeur is een onafhankelijke zakenpartner die fungeert als een distributiecentrum voor Tupperware-producten en een opleidingscentrum voor Tupperware Consulenten. Er zijn meerdere Distributeurschappen in België verspreid over het hele land. Elke Tupperware Consulent wordt toegewezen aan een specifieke Distributeurschap. Wil je graag een kijkje nemen achter de schermen van Tupperware of een gezellige avond beleven met ons? Neem contact op met een Distributeur in je buurt.

Waarom zou ik een Tuppperware Party organiseren? Ik kan nu ook online winkelen.

Een Tupperware Party is niet alleen een gezellig moment die je met vrienden kunt doorbrengen. Je krijgt er ook een demonstratie van de laatste innovaties van Tupperware via een Tupperware Consulent. Je doet actief mee aan de kookworkshop en ontvangt tips en recepten om je leven gemakkelijker te maken. Het is een soort gratis kookles samen met je vrienden en familie. Op een Tupperware Party krijg je de kans om exclusieve Tupperware producten te kopen aan voordelige prijzen en verrassingen te ontvangen, zonder aankoopverplichting.

Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me