
Terug
AMANDELKOEPELTJES MET RODE VRUCHTEN
Voorbereiding
- Verwarm de oven zonder rooster voor op 180 °C.
- Snijd de boter in stukjes en laat die in 1 min smelten op 600 watt in de MicroCook Schenkkan 1 l.
- Rasp de amandelen met de Kaasmolen Plus en doe in de Deegkom 3 l. Doe er de bloem en de poedersuiker bij en vermeng met de Silicone Spatel. Voeg de eiwitten toe en meng. Giet er de gesmolten boter bij en roer om.
- Verdeel het deeg en de gewassen en gedroogde rode vruchten over de holtes van de MultiFlex Domes die je op het koude rooster van de oven hebt geplaatst.
- Bak 16 tot 17 min onderaan in de voorverwarmde oven. Laat 10 min rusten en haal pas dan uit de vorm
- Dien op met crème anglaise of een bolletje vanille-ijs.

Ingrediënten
Voor 6 porties
- 70 g boter
- 40 g gepelde amandelen
- 25 g Bloem
- 75 g Poedersuiker
- 2 Eieren
- 90 g rode vruchten (frambozen, aardbeien ...)