Word Gastvrouw/heer
Terug

American Cookies

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
21 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
kooktijd
10 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven zonder rooster voor op 180 °C.
  2. Meng de bloem, het sodabicarbonaat en het zout in de Mengkom / Mixerkom 3 l.
  3. Meng de bruine suiker en de boter met de DuoChef op stand 2. Voeg het ei toe en meng opnieuw.
  4. Voeg de droge ingrediënten toe en meng opnieuw. Voeg tot slot de chocoladeparels toe en meng m.b.v. de Silicone Spatel.
  5. Leg het MultiFlex / MFV Ovenblad op het koude ovenrooster.
  6. Plaats m.b.v. de Grote Lepel van de Click & Scoop 8 bolletjes beslag op het Ovenblad. Plat de bovenkant van elk koekje af met de Lepel.
  7. Bak 10 tot 11 min in de voorverwarmde oven.

Aanvullende opmerkingen

*Maatlepels van de Click & Scoop

TIPS:

  • Als je de Middelgrote Lepel gebruikt, bak de koekjes dan 10 min. Gebruik je de Kleine Lepel, bak ze dan 9 min. -Wil je de koekjes liever krokanter of wat smeuïger? Pas de baktijd dan aan met 1 min extra of 1 min minder.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 16 porties

  • 175 g (5 Grote Lepels)* bloem
  • 7 ml (½ Kleine Lepel)* sodabicarbonaat
  • 1 snufje zout
  • 120 g (4 Middelgrote Lepels)* bruine suiker
  • 110 g zachte ongezouten boter
  • 1 ei
  • 225 g (5 Grote Lepels)* chocoladedruppels
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie