Terug
Bevroren ijshoorntjes met fruit
Voorbereiding
- Meng het gehakte fruit (SuperSonic Chopper Large) met de poedersuiker.
- Voeg voorzichtig de yoghurt of room toe (Siliconen Spatel).
- Giet het mengsel in de kegels (party cones) met de punt naar beneden en plaats ze in een hoge diepvriesdoos (1,1 l Igloo box).
- Plaats een ijsstokje in het midden van elke kegel en vries ze ongeveer 8 uur in.
- Draai het ijs uit door de buitenkant van de hoorntjes een paar seconden onder heet water te houden.
- Smakelijk
Aanvullende opmerkingen
Vervang rode vruchten door seizoensfruit (appels, peren, perziken, nectarines, abrikozen, enz.)
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 150 g fruit naar keuze (frambozen, aardbeien, enz.)
- 30 g bloemsuiker
- 125 g yoghurt (of vloeibare room)
- 4 ijsstokjes