Word Gastvrouw/heer
Terug

Bevroren ijshoorntjes met fruit

totale tijd
8:11 uren
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
rusttijd
1 min
kooktijd
8 uren

Voorbereiding

  1. Meng het gehakte fruit (SuperSonic Chopper Large) met de poedersuiker.
  2. Voeg voorzichtig de yoghurt of room toe (Siliconen Spatel).
  3. Giet het mengsel in de kegels (party cones) met de punt naar beneden en plaats ze in een hoge diepvriesdoos (1,1 l Igloo box).
  4. Plaats een ijsstokje in het midden van elke kegel en vries ze ongeveer 8 uur in.
  5. Draai het ijs uit door de buitenkant van de hoorntjes een paar seconden onder heet water te houden.
  6. Smakelijk

Aanvullende opmerkingen

Vervang rode vruchten door seizoensfruit (appels, peren, perziken, nectarines, abrikozen, enz.)

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 150 g fruit naar keuze (frambozen, aardbeien, enz.)
  • 30 g bloemsuiker
  • 125 g yoghurt (of vloeibare room)
  • 4 ijsstokjes
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me