Terug
Burgers en gemarineerde uien op Italiaanse wijze
Surprenez-vous avec ce burger original et parfumé !
Voorbereiding
- Voeg zout en peper toe aan het rundvlees, meng goed en maak er 4 burgers van met de Hamburger Press.
- Mix de gepelde knoflookteentjes, de basilicumblaadjesen de kruidnagels fijn in de SuperSonic Chopper Large.
Voeg de rest van de marinade-ingrediënten toe en meng. - Giet de marinade in de Marinadedoos, voeg de geschilde en fijngesneden uien toe (a.d.h.v. de Mando Junior – 1) en de burgers.
Dek af en laat 3 uur (of een nacht) marineren in de koelkast. - Bak de rundvleesburgers in de Micro Pro Grill (op grillstand) ongeveer 8 min op 900 watt, en draai ze halverwege om.
Hou ze warm en doe hetzelfde met de twee resterende burgers. - Giet ondertussen de marinade en de uien in een anti-aanbakpan. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 8 minuten op matig vuur koken en roer af en toe.De marinade zal verdikken en de uien zullen zacht worden.
- Serveer de vleesburgers met de uien, brood en beleg naar keuze.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 450 g rundergehakt
- zout en peper
- 2 middelgrote gele uien
Marinade
- 4 tenen knoflook
- 0.25 bosje basilicum
- 1 snufje gemalen kruidnagels
- 4 el olijfolie
- 250 g de Marsala (wijn)
- 30 g balsamicoazijn
Brood en beleg naar keuze