Word Gastvrouw/heer
Terug

Burgers en gemarineerde uien op Italiaanse wijze

totale tijd
26 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
rusttijd
3 min
kooktijd
8 min

Surprenez-vous avec ce burger original et parfumé !

Voorbereiding

  1. Voeg zout en peper toe aan het rundvlees, meng goed en maak er 4 burgers van met de Hamburger Press.
  2. Mix de gepelde knoflookteentjes, de basilicumblaadjesen de kruidnagels fijn in de SuperSonic Chopper Large.
    Voeg de rest van de marinade-ingrediënten toe en meng.
  3. Giet de marinade in de Marinadedoos, voeg de geschilde en fijngesneden uien toe (a.d.h.v. de Mando Junior – 1) en de burgers.
    Dek af en laat 3 uur (of een nacht) marineren in de koelkast.
  4. Bak de rundvleesburgers in de Micro Pro Grill (op grillstand) ongeveer 8 min op 900 watt, en draai ze halverwege om.
    Hou ze warm en doe hetzelfde met de twee resterende burgers.
  5. Giet ondertussen de marinade en de uien in een anti-aanbakpan. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 8 minuten op matig vuur koken en roer af en toe.De marinade zal verdikken en de uien zullen zacht worden.
  6. Serveer de vleesburgers met de uien, brood en beleg naar keuze.
Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 450 g rundergehakt
  • zout en peper
  • 2 middelgrote gele uien

Marinade

  • 4 tenen knoflook
  • 0.25 bosje basilicum
  • 1 snufje gemalen kruidnagels
  • 4 el olijfolie
  • 250 g de Marsala (wijn)
  • 30 g balsamicoazijn

Brood en beleg naar keuze

    Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
    Toon me