Terug
Cappuccino wortel & kokoscurry
Voorbereiding
- Schil de wortelen met de Universele Dunschiller.
- Snij de geschilde wortelen in stukjes en doe ze in de MicroCook Rond 2,25 l.
- Voeg 250 ml kokosmelk, het water, de curry en het verkruimelde bouillonblokje toe. Kruid met peper en zout naar smaak.
- Kook gedurende 10 min op 600 watt in de magnetron.
- Mix de bereiding met een handmixer tot een vloeibare mengeling.
- Giet de bereiding in kleine glaasjes.
- Klop de resterende kokosmelk op in de Speedy Chef tot het mooi schuimig is en werk elk hapje af met wat schuim, zo bekom je een cappuccino.
Aanvullende opmerkingen
Door Geoffrey Mattagne, Unit Manager Tupperware Belgium
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 300 g wortelen
- 350 ml kokosmelk
- 300 ml water
- 15 ml (1 el) currypoeder
- 1 kippenbouillonblokje
- zout en peper