Word Gastvrouw/heer
Terug

Cappuccino wortel & kokoscurry

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
15 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min
kooktijd
10 min

Voorbereiding

  1. Schil de wortelen met de Universele Dunschiller.
  2. Snij de geschilde wortelen in stukjes en doe ze in de MicroCook Rond 2,25 l.
  3. Voeg 250 ml kokosmelk, het water, de curry en het verkruimelde bouillonblokje toe. Kruid met peper en zout naar smaak.
  4. Kook gedurende 10 min op 600 watt in de magnetron.
  5. Mix de bereiding met een handmixer tot een vloeibare mengeling.
  6. Giet de bereiding in kleine glaasjes.
  7. Klop de resterende kokosmelk op in de Speedy Chef tot het mooi schuimig is en werk elk hapje af met wat schuim, zo bekom je een cappuccino.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 6 porties

  • 300 g wortelen
  • 350 ml kokosmelk
  • 300 ml water
  • 15 ml (1 el) currypoeder
  • 1 kippenbouillonblokje
  • zout en peper
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie