Word Gastvrouw/heer
Terug

Carbonara

totale tijd
32 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
rusttijd
5 min
kooktijd
12 min

Voorbereiding

  1. Schil de koolraap met de Universele Dunschiller en snij in slierten met de AdaptaChef Spiralizer voorzien van de Spaghettisnijder.
  2. Doe de koolraapslierten in de schoongemaakte Micro+ 3 l kleine basis. Doe de spekblokjes in de grote basis van de Micro+ 3l.  Kook samen in de magnetron gedurende 8 min op 600 watt.
  3. Haal de spekblokjes eruit en laat 2 min rusten, laat uitlekken en bewaar ze in een Ruimtekom 600 ml. Meng de spiralen met de dubbele tang en zet nog 4 min op 600 watt in de magnetron.
  4. Laat 3 min rusten.
  5. Giet de gekookte koolraap af, kruid met zout en peper naar smaak.
  6. Voeg de eidooiers en gekookte spekblokjes toe en meng goed.
  7. Bestrooi met geraspte parmezaan of parmezaankrullen.
Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 200 g gerookte spekblokjes
  • 800 g koolraap
  • 50 ml water
  • zout en peper
  • 4 eidooiers
  • 20 g geraspte parmezaan
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me