Terug
Carbonara
Voorbereiding
- Schil de koolraap met de Universele Dunschiller en snij in slierten met de AdaptaChef Spiralizer voorzien van de Spaghettisnijder.
- Doe de koolraapslierten in de schoongemaakte Micro+ 3 l kleine basis. Doe de spekblokjes in de grote basis van de Micro+ 3l. Kook samen in de magnetron gedurende 8 min op 600 watt.
- Haal de spekblokjes eruit en laat 2 min rusten, laat uitlekken en bewaar ze in een Ruimtekom 600 ml. Meng de spiralen met de dubbele tang en zet nog 4 min op 600 watt in de magnetron.
- Laat 3 min rusten.
- Giet de gekookte koolraap af, kruid met zout en peper naar smaak.
- Voeg de eidooiers en gekookte spekblokjes toe en meng goed.
- Bestrooi met geraspte parmezaan of parmezaankrullen.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 200 g gerookte spekblokjes
- 800 g koolraap
- 50 ml water
- zout en peper
- 4 eidooiers
- 20 g geraspte parmezaan