Word Gastvrouw/heer
Terug

Cheescake met abrikozen/passievruchtencoulis

totale tijd
55 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
kooktijd
40 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op Th 6 of 180 °C, zonder rooster.
  2. Bekleed de bakvorm (Multiflex Queen) met het zanddeeg en plaats het op een koud ovenrooster.
  3. Meng (Silicone Spatel) in een kom (Ultimate mixing bowl 3,5 l) de suiker, vanillesuiker en eidooiers, daarna de verse kaas en maïzena.
  4. Klop de eiwitten stijf (DuoChef) en voeg voorzichtig toe aan het vorige mengsel.
  5. Zest de citroen en pers hem uit (Citroenpers met Rasp Ergologics) en voeg toe aan het mengsel.
  6. Bedek het deeg met het mengsel en bak het 40 minuten in een voorverwarmde oven.
  7. Abrikozen/passievruchtencoulis: Mix de uitgelekte abrikozen, poedersuiker en de pulp van de passievruchten (SuperSonic chopper large).
  8. Laat de taart afkoelen voordat je deze ontvormt en serveer met de coulis.

Aanvullende opmerkingen

Versier je taart met slagroom met behulp van de Spuitzak.

Ingrediënten

Voor 6 porties

  • 500 g verse kaas
  • 1 zanddeeg
  • 150 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren (groot)
  • 40 g maïzena
  • 1 limoen (zest en sap)

Coulis van abrikoos en passievrucht

  • 1 blik abrikozen
  • 50 ml bloemsuiker
  • 2 passievruchten
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me