Terug
Chocolade avocado truffels
Voorbereiding
- Doe alle ingrediënten (behalve die van de afwerking) in de SuperSonic Chopper Large uitgerust met de klopper. Meng tot een glad beslag.
- Verwijder de klopper, sluit met het deksel en laat 30 min rusten in de koelkast.
- Schep het mengsel met een eetlepel in je handpalm en rol het tot een gladde bal. Herhaal dit tot het mengsel op is.
- Rol in de gewenste afwerking en serveer direct of bewaar in een Ruimtekom (luchtdichte bewaardoos) tot 1 week in de koelkast.
Ingrediënten
Voor 12 porties
- 1 rijpe avocado
- 120 g gesmolten zwarte chocoladedruppels
- 2 ml (½ tl) vanille-extract
- 1 ml (¼ tl) kaneel
Afwerking
- Geraspte kokosnoot
- Hagelslag
- Ongezoet cacaopoeder
- Vlokjes zeezout
- Fijngehakte noten