Terug
Chocolade Cake
Voorbereiding
- Breek de chocolade in kleine stukken en snij de boter in 2-3 stukken. Doe de chocolade en de boter in de MicroCook Schenkkan 1 l, sluit met het deksel en laat het 1 min op 600 watt smelten in de magnetron.
- Voeg de resterende ingrediënten één voor één toe terwijl je goed roert om een homogeen deeg te bekomen. Gebruik de Silicone Spatel om overtollig deeg aan de binnenkant van de Schenkkan te verwijderen. Plaats het deksel in de open positie en kook 5 min op 600 watt.
- Laat het 5 minuten rusten alvorens te ontvormen. Draai het om op een bord en klaar is kees! Je hebt een heerlijke chocoladetaart gemaakt met veel liefde en weinig tijd!
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 120 g pure chocolade
- 35 g boter
- 3 middelgrote eieren
- 35 g suiker
- 70 g kastanjepasta
- 35 g amandelpoeder
- snufje zout
- 30 g bloem
- 0.5 tl (3 ml) bakpoeder