Word Gastvrouw/heer
Terug

Chocolade mini-fondant

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
6 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min

Voorbereiding

  1. Breek de pure chocolade in kleine stukjes en plaats ze in de MicroCook Schenkkan / Maatkan 1 l, voeg de boter toe, dek af en laat het 2 min smelten op 750 watt. Meng met de Soepele Klopper.
  2. Voeg de suiker, de eieren (één voor één) et het bloem toe, meng tot je een homogene consistentie krijgt. Laat de bereiding 15 min rusten op een koele plek.
  3. Plaats de MultiFlex / MFV Mini Muffins op het koude ovenrooster. Giet de bereiding er in en bak voor 8 minuten op 220°C.
  4. Laat 10 min rusten voor het ontvormen.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 15 porties

  • 100 g puur chocolade
  • 100 g boter
  • 100 g suiker
  • 2 eieren
  • 30 g bloem
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie