Word Gastvrouw/heer
Terug

Chocolade perentaart

totale tijd
23 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
kooktijd
13 min

Voorbereiding

  1. Schil de peren (Universele Dunschiller), haal het klokhuis eruit, snijd ze in blokjes en doe ze in een kom (Ultimate Mixing Bowl).
  2. Smelt de in blokjes gesneden boter (MicroCook schenkkan 1 l) ongeveer 1 minuut op 600 watt.
  3. Voeg in de kom de bloem, het bakpoeder, de suikers en de chocoladestukjes toe en meng (Soepele Klopper). Voeg de eieren en gesmolten boter toe en meng.
  4. Giet het mengsel in de Micropro® grill & Ring en bak ongeveer 12 minuten op 900 watt, met het deksel in de bovenste stand.
  5. Laat afkoelen voordat je de cake bestrooid met poedersuiker serveert.
Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 2 peren (± 180 g per stuk)
  • 125 g boter
  • 120 g bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 70 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 60 g pure chocolade chips
  • 2 eieren (medium)
  • Decoratie: poedersuiker
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me