Word Gastvrouw/heer
Terug

Chocolade & pinda ijs

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
12 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
kooktijd
1 min

Voorbereiding

  1. Meng de gecondenseerde melk en het cacaopoeder in de Maatkan 1,25 l m.b.v. de Soepele Klopper.
  2. Klop de room stijf op m.b.v. de DuoChef op stand 1. Voeg nadien de opgeklopte room voorzichtig bij de bereiding in de Maatkan met de Silicone Spatel.
  3. Doe de pindakaas in de MicroCook Schenkkan 1 l, sluit met het deksel en kook 1 min op 360 watt. Laat 1 min rusten.
  4. Giet de helft van de inhoud van de Maatkan in de Igloo Doos 1 l, doe er de helft van de gesmolten pindakaas bij en de helft van de chocoladestukjes. Herhaal deze stappen met de resterende ingrediënten.
  5. Vries minimaal 8 uur in.
  6. Haal het ijs 10 tot 15 min voor het serveren uit de diepvries voor een perfecte textuur.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 6 porties

  • 200 g zoete gecondenseerde melk
  • 35 g cacaopoeder
  • 250 ml volle room
  • 125 g pindakaas
  • 75 g chocoladestukjes
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie