Terug
CHOCOLAT CHIP COOKIES
Voorbereiding
- Klop de zachte boter met de kristalsuiker en de rietsuiker op met behulp van de DuoChef. Voeg het ei toe en klop nogmaals.
- Voeg de overige ingrediënten toe en meng goed met behulp van de Silicone Spatel.
- Verwarm de oven zonder rooster voor op 180 °C.
- Bevestig de inzet met 3 rondjes op de Krok-Toren en plaats het geheel op de plaat. Blokkeer de inzet met de spatel. Vul de toren met de bereiding. Druk de bereiding lichtjes aan met behulp van de duwer. Verwijder de spatel en duw de bereiding door de toren op de plaat. Snij iedere cilinder in 5 gelijke stukken om 15 koekjes te maken.
- Hef ieder koekje op met de spatel en leg het op het MultiFlex Ovenblad, geplaatst op het koude ovenrooster. Gebruik de restant in de toren om extra koekjes te maken. Bak de koekjes 10 min op 180 °C.
- Laat de koekjes volledig afkoelen alvorens ze van het Ovenblad te halen.
Ingrediënten
Voor 15 porties
- 85 g zachte boter
- 40 ml kristalsuiker
- 40 ml rietsuiker
- 1 ei
- 100 g bloem
- 5 ml bakpoeder
- 1 snufje zout
- 100 g chocoladeparels