Word Gastvrouw/heer
Terug

Cookie dough bites

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
18 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
kooktijd
2 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de bloem in de MicroCook Schenkkan / Maatkan 1 l ongeveer 2 min 30 sec op  900 watt, en meng op de 30 sec. Het moet ongeveer 75°C bereiken om de bacterie te vernietigen.
  2. In de DuoChef, klop de boter, de suikers, de melk, de vanille en het zout op stand 2.
  3. Voeg de bloem en de ingrediënten van de gekozen variant toe en meng.
  4. Met de Kleine Lepel van de Click & Scoop, maak ongeveer 30 « bites » en plaats ze in de Igloo Doos / Diepvries Doos Plus 2,25 l en plaats in de koelkast.
  5. Geniet ervan als ze leker koud zijn.

Aanvullende opmerkingen

*Maatlepels van de Click & Scoop

Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 30 porties

  • 175 g bloem (5 Grote Lepels)*
  • 110 g zachte boter
  • 55 g suiker (1 Grote Lepel)*
  • 100 g basterdsuiker (2 Grote Lepels)*
  • 30 ml melk (2 Kleine Lepels)*
  • 5 ml (1 tl) vloeibare vanille
  • 2 ml zout
  • Chocolade: 90 g chocoladedruppels
  • Zoet: 90 g suiker decoratie (kralen, sterren…)
  • Gourmet: 30 g gesmolten pindakaas, 50 g havervlokken, 45 g chocoladedruppels, 45 g chocoladedecoratiekralen
  • Choco, choco, choco: 45 g bittere chocoladepoeder, 45 g melkchocoladedruppels, 45 g witte chocoladedruppels
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie