Word Gastvrouw/heer
Terug

COULIS VAN PRUIMEN MET RODE WIJN EN SPECERIJEN

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
5 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min

Voorbereiding

  1. Plaats in een casserole de suiker, de rode wijn, de kaneel en de vanille en breng aan de kook. Voeg er de pruimen aan toe en blijf regelmatig omroeren. Laat afkoelen en mix in de TurboChef. Lekker bij desserten of een snede foie gras.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 15 ml (3 tl) suiker
  • 1 ml kaneel
  • 15 ml (1 el) rode wijn
  • 1 ml vanillepoeder
  • 15 g pruimen (kwets of Reine Claude), ontpit en in 4 gesneden
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie