Word Gastvrouw/heer
Terug

COURGETTI MET NAPOLITAANSE SAUS

totale tijd
13 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min
rusttijd
1 min
kooktijd
7 min

Voorbereiding

  1. Meng de tomatenblokjes, de sjalot en de geplette knoflook in de MicroCook Schenkkan / Maatkan 1 l. Kruid met zout en peper en meng goed. Kook 3 min op 600 watt en roer halverwege de kooktijd om.
  2. Maak courgetti m.b.v. de Handy Spiralizer en voeg ze bij de MicroCook. Voeg ook de basilicumblaadjes toe en meng goed.
  3. Kook 2 min 30 tot 4 min op 600 watt, afhankelijk van je gewenste gaartijd van pasta (al dan niet al dente). Laat 1 min rusten.
  4. Werk af met een druppeltje olijfolie, Parmezaanschilfers en versgemalen peper alvorens te serveren.
Ingrediënten

Voor 1 porties

  • 150 g tomatenblokjes
  • 15 g sjalot of lente-ui, fijngehakt met de TurboChef
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 1 courgette (300 g)
  • 6 basilicumblaadjes
  • 10 ml (2 tl) olijfolie
  • Parmezaanschilfers
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me