Terug
Energy balls
Voorbereiding
- Bedek de dadels met water in de MicroCook Schenkkan / Maatkan 1 l en verwarm ze gedurende 2 min op 900 watt. Laat 5 min rusten om de dadels te verzachten. Tap ze af.
- In de ExtraChef / SuperChef, hak ze tot je een pasta krijg.
- Verwarm de kokosolie gedurende 1 min op 900 watt of tot het vloeibaar is.
- Meng de dadelpasta met de olie, de bloem, de druppels, de pindakaas en de vanille.
- Voeg de gemalen vlaszaden toe en meng.
- Met de Kleine Lepel van de Click & Scoop, maak ongeveer 15 balls en plaats ze in de koelkast.
- Geniet ervan waneer ze leker koud zijn.
Aanvullende opmerkingen
*Maatlepels van de Click & Scoop
Ingrediënten
Voor 15 porties
- 8 zachte ontpitte dadels
- 50 g kokosnootolie (2 Middelgrote Lepels)*
- 90 g havermeel (4 Grote Lepels)*
- 50 g pure chocoladedruppels (2 Middelgrote Lepels)*
- 85 g pindakaas (1 Grote Lepel)*
- 5 ml vloeibare vanille
- 50 g gemalen vlaszaad (2 Grote Lepels)*