Word Gastvrouw/heer
Terug

Geglazuurde eieren met frambozen en witte chocolade

totale tijd
23 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
rusttijd
8 min

Voorbereiding

  1. Mix (SuperSonic Chopper) de frambozen met de poedersuiker en zeef om de pitjes te verwijderen (Chinois).
  2. Klop de zeer koude vloeibare room op tot een slagroom (Multiflex cocoon) en voeg deze dan voorzichtig toe aan de gemixte frambozen (Silicone Spatel).
  3. Verdeel het mengsel over een vorm (Multiflex cocoon) in een diepvriesdoos (Igloo doos 1 l). Zet ongeveer 8 uur in de vriezer.
  4. Haal ongeveer 10 minuten uit de diepvriezer voor je de eieren uit de vorm haalt en versiert met wit chocoladeschaafsel serveert (Universele Dunschiller).
Ingrediënten

Voor 8 porties

  • 250 g Frambozen (of aardbeien)
  • 50 g suiker
  • 125 ml volle room
  • 150 g witte dessertchocolade
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me