Terug
GEITENKAAS GEPANEERD MET HAZELNOOT
Voorbereiding
- Leg de schijfjes stokbrood in het midden van de MicroPro Grill met het deksel in de grillstand. Laat ze 3 minuten op 900 watt garen.
- Meng de honing met zout en peper naar smaak en de espelettepeper.
- Snij de geitenkaasjes in de breedte in 3, smeer de honing op één kant met de Silicone Borstel / Keukenkwast en strooi er de hazelnoot over. Leg ze op de schijfjes stokbrood in de MicroPro Grill met het deksel in de gratinstand. Laat ze 3 tot 5 minuten op 900 watt garen.
- Dien de gepaneerde crottins op met een slaatje van rucola.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 6 schijfjes stokbrood van ± 1 cm dik
- 30 ml vloeibare honing
- peper en zout
- 2 geitenkaasjes (met korst)
- 10 g grof gemalen hazelnoten (of gemalen pistachenoten)
- snufje espelettepeper