Word Gastvrouw/heer
Terug

GEITENKAAS GEPANEERD MET HAZELNOOT

totale tijd
38 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
30 min
kooktijd
8 min

Voorbereiding

  1. Leg de schijfjes stokbrood in het midden van de MicroPro Grill met het deksel in de grillstand. Laat ze 3 minuten op 900 watt garen.
  2. Meng de honing met zout en peper naar smaak en de espelettepeper.
  3. Snij de geitenkaasjes in de breedte in 3, smeer de honing op één kant met de Silicone Borstel / Keukenkwast en strooi er de hazelnoot over. Leg ze op de schijfjes stokbrood in de MicroPro Grill met het deksel in de gratinstand. Laat ze 3 tot 5 minuten op 900 watt garen.
  4. Dien de gepaneerde crottins op met een slaatje van rucola.
Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 6 schijfjes stokbrood van ± 1 cm dik
  • 30 ml vloeibare honing
  • peper en zout
  • 2 geitenkaasjes (met korst)
  • 10 g grof gemalen hazelnoten (of gemalen pistachenoten)
  • snufje espelettepeper
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me