![](lg: https://www.tupperware.be/assets/uploads/sites/2/2021/08/tupperware_fdhgjyd-png.jpeg,sm: https://www.tupperware.be/assets/uploads/sites/2/2021/08/tupperware_fdhgjyd-png.jpeg,default: https://www.tupperware.be/assets/uploads/sites/2/2021/08/tupperware_fdhgjyd-png.jpeg)
Terug
GUACAMOLE HOORNTJES
Voorbereiding
- Snij elk vel filodeeg in 2 stukken en vouw dan elke helft dubbel zodat een driehoek ontstaat. Bestrijk de filodeeg driehoeken met de gesmolten boter met behulp van de Silicone Borstel / Keukenkwast, rol ze rondom elk hoorntje en zet ze vast met een tandenstoker.
- Zet de hoorntjes rechtop op het MultiFlex Ovenblad, die op het koude rooster van de oven gelegd is, en laat dit 5 min bakken in de voorverwarmde oven op 200 °C.
- Mix de ontpitte en in stukjes gesneden avocado met het citroensap, de kwark, het zout en de peper in de TurboMax.
- Meng de garnalen bij de avocadocrème en vul de hoorntjes van filodeeg met behulp van een klein lepeltje. Verwijder de tandenstokers, bestrooi met fijngehakte bieslook en paprika en serveer.
![](lg: https://www.tupperware.be/assets/uploads/sites/2/2021/08/tupperware_fdhgjyd-png-940x662.jpeg,default: https://www.tupperware.be/assets/uploads/sites/2/2021/08/tupperware_fdhgjyd-png-940x662.jpeg)
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 2 blaadjes filodeeg
- 20 g gesmolten boter
- 4 tandenstokers
vulling
- 1 avocado
- het sap van 1 citroen
- 50 g kwark
- zout en peper
- 80 g gekookte garnalen, gepeld (of tonijn of zalm uit blik, uitgelekt)
- bieslook (optioneel)
- paprikapoeder (optioneel)