Terug
GUACAMOLE HOORNTJES
Voorbereiding
- Snij elk vel filodeeg in 2 stukken en vouw dan elke helft dubbel zodat een driehoek ontstaat. Bestrijk de filodeeg driehoeken met de gesmolten boter met behulp van de Silicone Borstel / Keukenkwast, rol ze rondom elk hoorntje en zet ze vast met een tandenstoker.
- Zet de hoorntjes rechtop op het MultiFlex Ovenblad, die op het koude rooster van de oven gelegd is, en laat dit 5 min bakken in de voorverwarmde oven op 200 °C.
- Mix de ontpitte en in stukjes gesneden avocado met het citroensap, de kwark, het zout en de peper in de TurboMax.
- Meng de garnalen bij de avocadocrème en vul de hoorntjes van filodeeg met behulp van een klein lepeltje. Verwijder de tandenstokers, bestrooi met fijngehakte bieslook en paprika en serveer.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 2 blaadjes filodeeg
- 20 g gesmolten boter
- 4 tandenstokers
vulling
- 1 avocado
- het sap van 1 citroen
- 50 g kwark
- zout en peper
- 80 g gekookte garnalen, gepeld (of tonijn of zalm uit blik, uitgelekt)
- bieslook (optioneel)
- paprikapoeder (optioneel)