
Terug
HALLOWEEN DONUTS
Voorbereiding
- Verwarm je oven voor op 180°C zonder rooster.
- Plaats de ingrediënten in de juiste volgorde in de Shaker 600 ml en schud.
- Giet het mengsel in 2 MultiFlex Rings die op het ovenrooster zijn geplaatst. Bak voor 15 tot 20 min.
- Laat 10 min afkoelen voor het ontvormen. Laat dan volledig afkoelen.
- Smelt de boter in de MicroCook Schenkkan 1 L en voeg de bloemsuiker, het water, de voedselkleurstof toe en meng met de Silicone Spatel Smal tot een gladde en oranje kleur.
- Doop de donuts erin en laat ze een paar minuten uitharden in de koelkast.
- Plaats de gesmolten chocolade of het glazuur van een andere kleur (zwart, groen, paars …) in de DecoPen en teken je favoriete Halloweenfiguren op je donuts (heks, kat, spook, pompoen …).
Ingrediënten
Voor 12 porties
- 100 ml melk
- 30 ml olijfolie
- 2 eieren
- 130 g bloem
- 5 ml bakpoeder
- 1 snufje zout
- 5 ml vanillesuiker
- 60 g suiker
Glazuur
- 20 g gesmolten boter
- 40 g bloemsuiker
- 15 ml water (als de textuur te dik is)
- Een paar druppels voedselkleurstof
- 25 g zwarte chocolade (50-55% cacao)