Word Gastvrouw/heer
Terug

IJSHOORNTJES MET FRUIT

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
10 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min

Voorbereiding

  1. Meng het in stukjes gesneden fruit met het poedersuiker met behulp van de ExtraChef / Super Chef. Voeg er voorzichtig de yoghurt of de vloeibare room aan toe met de Silicone Spatel.
  2. Giet het mengsel in de hoorntjes die met de punt naar beneden in de Igloo / Diepvries Doos Plus 1,1 l staan. Zet een ijsstokje in het midden van elk hoorntje en zet dit ongeveer 8 uur in de diepvries.
  3. Haal de ijsjes uit de vorm door de buitenkant van de hoorntjes even onder heet water te houden, draai een beetje en trek zacht aan het stokje. Serveer onmiddellijk.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 150 g geschilde en ontpitte vruchten (mango, aardbeien, frambozen, abrikozen, perziken ...)
  • 30 g poedersuiker
  • 125 g yoghurt of volle vloeibare room
  • 4 ijsstookjes
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie