Terug
IJSHOORNTJES MET FRUIT
Voorbereiding
- Meng het in stukjes gesneden fruit met het poedersuiker met behulp van de ExtraChef / Super Chef. Voeg er voorzichtig de yoghurt of de vloeibare room aan toe met de Silicone Spatel.
- Giet het mengsel in de hoorntjes die met de punt naar beneden in de Igloo / Diepvries Doos Plus 1,1 l staan. Zet een ijsstokje in het midden van elk hoorntje en zet dit ongeveer 8 uur in de diepvries.
- Haal de ijsjes uit de vorm door de buitenkant van de hoorntjes even onder heet water te houden, draai een beetje en trek zacht aan het stokje. Serveer onmiddellijk.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 150 g geschilde en ontpitte vruchten (mango, aardbeien, frambozen, abrikozen, perziken ...)
- 30 g poedersuiker
- 125 g yoghurt of volle vloeibare room
- 4 ijsstookjes