Terug
INDONESISCHE PANNENKOEK
Voorbereiding
- Snij de geschilde en gewassen aardappelen in blokjes met het AdaptaChef Snijwonder 10 mm. Giet ze in de MicroCook Rond 2,25 l met 100 ml koud water en laat ze 12 tot 15 minuten koken op 600 watt. Meng ze in het midden van de kooktijd door elkaar. Plet de aardappelen met de Pureerstaaf / Aardappelstamper.
- Meng de puree, de poedermelk, de eidooiers, het zout, de peper, de nootmuskaat en de gruyère in de Mengkom / Mixerkom 3 l met de Silicone Spatel.
- Hak de gepelde ui en knoflook fijn in de TurboChef. Giet ze in de MicroPro Grill en voeg de olie en de kipblokjes eraan toe. Meng goed en laat 6 tot 8 minuten garen op 900 watt met het deksel in de gratinstand.
- Giet alles in een kom en giet er de diepgevroren groenten, het zout, de peper en de suiker bij. Meng alles goed. Voeg de rijstvermicelli toe, die je eerst hebt gekookt zoals vermeld op de verpakking, en daarna hebt laten uitlekken en in stukjes gesneden. Meng goed.
- Leg de helft van de puree in de MicroPro Grill, verdeel de garnituur uit je kom erover en bedek met de rest van de puree. Bestrijk met de mengeling van eidooier en water met de Silicone Borstel / Keukenkwast en laat 15 tot 20 minuten garen op 900 watt met het deksel in de grillstand.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 900 g bloemige aardappelen
- 60 ml poedermelk
- 2 eidooiers
- peper en zout
- snufje nootmuskaat
- 125 g geraspte gruyère
garnituur
- 0.5 ui
- 2 teentjes knoflook
- 15 ml olijfolie
- 200 g kippenborst
- 150 g gemengde diepvriesgroenten (wortelen, erwtjes, maïs ...)
- peper en zout
- 1 ml suiker
- 25 g rijstvermicelli