Terug
KOMKOMMER EN GEROOKTE ZALM ROLLADE
Voorbereiding
- Gebruik de MandoChef en snij de komkommer in lange plakjes (1/0). Snij de zalm in reepjes met het Keukenmes en schik ze over de komkommerplakjes.
- Klop de verse kaas lichtjes op met de TurboMax voorzien van de kloppers en spreid dit mengsel over de gerookte zalm met de Silicone Spatel Smal / Flessenspatel. Maak rolletjes en prik ze vast met een tandenstoker.
Aanvullende opmerkingen
Variant
COURGETTE, GEROOKTE ZALM EN GEITENKAAS
Vervang de komkommer met 1 courgette (± 200 g) en de verse kaas met 100 g verse geitenkaas (type Chavroux®) gemengd met 25 ml (5 tl) vloeibare room.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 0.5 komkommer
- 4 plakjes gerookte zalm (± 150 g)
- 100 g verse kaas (type Philadelphia®)