Terug
Kruimeldeegkoekjes
Voorbereiding
- Vermeng de bloem, suiker, brokjes boter (heel koud) en eidooier in de Extra Chef. Verwijder het mes binnenin en kneed het mengsel tot een bal in je handen.
- Leg de deegbal in een van de Ruimtekommen 600 ml en plaats het deeg gedurende 1 uur in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 200 °C op ventilatiestand en verwijder het rooster.
- Strooi wat bloem over het Deegblad Antislip en rol vervolgens het deeg uit met de Verstelbare Deeg-N-Rol die gevuld is met koud water. Strooi indien nodig nog wat bloem over het deeg, zodat het niet aan het Deegblad Antislip kleeft.
- Gebruik de Set Uitsteekvormpjes om jouw favoriete koekjesvormen te maken. Plaats de koekjes daarna op 2 MultiFlex Ovenbladen.
- Bak ze gedurende 8 à 10 min.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- Ingrediënten voor ± 30 koekjes
- 150 g bloem
- 50 g suiker
- 100 g boter
- 1 eidooier