Word Gastvrouw/heer
Terug

Kruimeldeegkoekjes

totale tijd
20 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
kooktijd
10 min

Voorbereiding

    1. Vermeng de bloem, suiker, brokjes boter (heel koud) en eidooier in de Extra Chef. Verwijder het mes binnenin en kneed het mengsel tot een bal in je handen.
    2. Leg de deegbal in een van de Ruimtekommen 600 ml en plaats het deeg gedurende 1 uur in de koelkast.
    3. Verwarm de oven voor op 200 °C op ventilatiestand en verwijder het rooster.
    4. Strooi wat bloem over het Deegblad Antislip en rol vervolgens het deeg uit met de Verstelbare Deeg-N-Rol die gevuld is met koud water. Strooi indien nodig nog wat bloem over het deeg, zodat het niet aan het Deegblad Antislip kleeft.
    5. Gebruik de Set Uitsteekvormpjes om jouw favoriete koekjesvormen te maken. Plaats de koekjes daarna op 2 MultiFlex Ovenbladen.
    6. Bak ze gedurende 8 à 10 min.
Ingrediënten

Voor 4 porties

  • Ingrediënten voor  ± 30 koekjes
  • 150 g bloem
  • 50 g suiker
  • 100 g boter
  • 1 eidooier
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me