Word Gastvrouw/heer
Terug

Lentelam op Provençaalse wijze

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
40 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
kooktijd
30 min

Voorbereiding

  1. Schil de teentjes look en de ui. Snijd ze in stukken en hak de stukken grof in de TurboMax
  2. Schil de aardappelen met de Universele Dunschiller, was ze en snijd ze in stukken.
  3. Doe alle ingrediënten in de Micro Minuut, behalve het zout en de peper en meng ze door elkaar met de Silicone Spatel
  4. Sluit af en laat 30 min garen op 900 watt. Laat 15 min rusten, zodat het gerecht verder kan garen en de druk kan dalen. 
  5. Kruid met zout en peper en dien op met een scheutje olijfolie.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 5 porties

  • 4 teentjes knoflook
  • 1 ui (+/- 150 g)
  • 600 g aardappelen
  • 1 blokje vetarme runderbouillon
  • 600 g lamsvlees
  • 1 blik pulp van tomatenblokjes (+/- 400 g)
  • 150 g groene olijven
  • 200 ml water
  • peper en zout
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie