
Terug
Lentelam op Provençaalse wijze
Voorbereiding
- Schil de teentjes look en de ui. Snijd ze in stukken en hak de stukken grof in de TurboMax.
- Schil de aardappelen met de Universele Dunschiller, was ze en snijd ze in stukken.
- Doe alle ingrediënten in de Micro Minuut, behalve het zout en de peper en meng ze door elkaar met de Silicone Spatel.
- Sluit af en laat 30 min garen op 900 watt. Laat 15 min rusten, zodat het gerecht verder kan garen en de druk kan dalen.
- Kruid met zout en peper en dien op met een scheutje olijfolie.
Ingrediënten
Voor 5 porties
- 4 teentjes knoflook
- 1 ui (+/- 150 g)
- 600 g aardappelen
- 1 blokje vetarme runderbouillon
- 600 g lamsvlees
- 1 blik pulp van tomatenblokjes (+/- 400 g)
- 150 g groene olijven
- 200 ml water
- peper en zout