Word Gastvrouw/heer
Terug

Millefeuille van appel

totale tijd
40 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
kooktijd
25 min

Voorbereiding

  1. Was en droog de appels. Verwijder het klokhuis met de Appelboor. Snij de appels in schijfjes met behulp van de MandoChef (6| ).
  2. Doe de suiker, het amandelpoeder, de zachte boter en het ei in de Mengkom 3 l. Smeer met het Siliconen Spatel wat van het mengsel op elk appelschijfje en stapel ze op elkaar in de UltraPro 3,5 l op zo’n manier dat je terug een appel vormt.
  3. Besprenkel elke appel met een koffielepel vloeibare karamel en zet 25 min in de oven op 120 °C.
Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 4 appels (Golden)
  • 60 g suiker
  • 125 g amandelpoeder
  • 50 g zachte boter
  • 1 ei
  • 20 ml vloeibare karamel
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me