Word Gastvrouw/heer
Terug

Millefeuille van appel

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
40 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
kooktijd
25 min

Voorbereiding

  1. Was en droog de appels. Verwijder het klokhuis met de Appelboor. Snij de appels in schijfjes met behulp van de MandoChef (6| ).
  2. Doe de suiker, het amandelpoeder, de zachte boter en het ei in de Mengkom 3 l. Smeer met het Siliconen Spatel wat van het mengsel op elk appelschijfje en stapel ze op elkaar in de UltraPro 3,5 l op zo’n manier dat je terug een appel vormt.
  3. Besprenkel elke appel met een koffielepel vloeibare karamel en zet 25 min in de oven op 120 °C.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 4 appels (Golden)
  • 60 g suiker
  • 125 g amandelpoeder
  • 50 g zachte boter
  • 1 ei
  • 20 ml vloeibare karamel
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie