Word Gastvrouw/heer
Terug

Mojito Framboos

totale tijd
10 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min
rusttijd
5 min

Voorbereiding

  1. Pers 3 tot 4 limoenen met de Citroenpers in de Shaker 600 ml totdat je ongeveer 100 ml sap hebt.
  2. Voeg de rum, de rietsuiker siroop, de bevroren frambozen en de helft van de muntblaadjes toe. Laat 5 min staan om de frambozen te laten ontdooien. Plaats het roostertje en het deksel op de Shaker en schud goed.
  3. Snijd de resterende limoenen in schijfjes. Schenk de inhoud van de shaker in 4 glazen, voeg in elk glas een schijfje limoen, muntblaadjes en gemalen ijs toe en vul aan met bruiswater.

Aanvullende opmerkingen

Tip: In de zomer kun je de bevroren frambozen vervangen door verse aardbeien.

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 5 limoenen
  • 200 ml witte rum
  • 100 ml rietsuiker siroop
  • 100 g bevroren frambozen
  • 10 muntblaadjes
  • gemalen ijs
  • 400 ml bruiswater
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me