Terug
Mojito Framboos
Voorbereiding
- Pers 3 tot 4 limoenen met de Citroenpers in de Shaker 600 ml totdat je ongeveer 100 ml sap hebt.
- Voeg de rum, de rietsuiker siroop, de bevroren frambozen en de helft van de muntblaadjes toe. Laat 5 min staan om de frambozen te laten ontdooien. Plaats het roostertje en het deksel op de Shaker en schud goed.
- Snijd de resterende limoenen in schijfjes. Schenk de inhoud van de shaker in 4 glazen, voeg in elk glas een schijfje limoen, muntblaadjes en gemalen ijs toe en vul aan met bruiswater.
Aanvullende opmerkingen
Tip: In de zomer kun je de bevroren frambozen vervangen door verse aardbeien.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 5 limoenen
- 200 ml witte rum
- 100 ml rietsuiker siroop
- 100 g bevroren frambozen
- 10 muntblaadjes
- gemalen ijs
- 400 ml bruiswater