
Terug
Peruaanse quinoa salade
Recept – Peruaanse quinoa salade
Voorbereiding
- Spoel de quinoa en laat het uitlekken. Plaats het in de Maxi Graankoker met zout en water, dek af en kook het in de magnetron gedurende 17 tot 18 min op 600 watt. Laat 5 min staan. Roer zachtjes met de Silicone Spatel en laat dan volledig afkoelen.
- Snij de cherrytomaten doormidden met het Tomatenmes en snij de kip in plakjes.
- Hak de bieslook fijn met de Pak-N-Schaar.
- Meng in de Shaker 350 ml de azijn, het zout, de peper en de olie.
- Meng alle ingrediënten en serveer.

Ingrediënten
Voor 8 porties
- 500 ml quinoa (± 400 g)
- 1 snufje zout
- 900 ml water
- 400 g cherrytomaten
- 400 g gekookte of gegrilde kipfilet
- 1 takje bieslook
- 50 ml (10 el) azijn
- zout en peper
- 100 ml zonnebloemolie
- 150 g spinaziescheuten