Word Gastvrouw/heer
Terug

Perzik & frambozenijs

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
11 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min

Voorbereiding

  1. Mix de perzikjam met de TurboChef tot een gladde massa.
  2. Klop de room stijf m.b.v. de DuoChef op stand 1. Voeg de gecondenseerde melk toe en de helft van de gemixte perzikjam en meng voorzichtig met de Silicone Spatel.
  3. Giet de helft van de bereiding van de DuoChef in de Igloo Doos 1 l, voeg de helft van de resterende jam toe en vervolgens de helft van de frambozen. Voeg tot slot het resterende ijsmengsel, de jam en de frambozen in een tweede laag toe.
  4. Vries voor minimaal 8 uur in.
  5. Haal het ijs 10 tot 15 min voor het serveren uit de diepvries voor de perfecte textuur.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 6 porties

  • 200 g perzikjam
  • 250 g volle room
  • 150 g zoete gecondenseerde melk
  • 125 g frambozen
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie