Word Gastvrouw/heer
Terug

Popcorn met groene draaksmaak (Wasabi)

totale tijd
8 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min
kooktijd
3 min

Voorbereiding

  1. Meng olie, wasabipasta en zout (Minibeker) en schud 1 min krachtig tot het goed gemengd is.
  2. Giet de maïskorrels in de WOW Popcorn maker (met het glazen schaaltje onderin) zonder iets anders toe te voegen. Sluit met het deksel in de open positie door de cirkels op het deksel uit te lijnen met de openingen in de basis (zodat de de stoom kan ontsnappen).
  3. Kook ongeveer 3 min op maximaal vermogen in de microgolfoven (max. 1000 watt). Zet de microgolfoven uit zodra de maïskorrels bijna niet meer poffen (2 seconden tussen elke pof). Afhankelijk van de microgolfoven kan de tijdsduur minder of meer dan 3 min zijn (zie gebruiksaanwijzing voor meer gedetailleerde instructies).
  4. Schud de popcorn en draai de WOW Popcorn maker ondersteboven met het deksel erop om de niet-gepofte korrels door de openingen in de basis te verwijderen.
  5. Giet onmiddellijk de helft van de mengsel op de hete popcorn, sluit met het deksel en schud 10 seconden. Giet de rest erbij en schud opnieuw gedurende ongeveer 30 seconden.

Aanvullende opmerkingen

Belangrijke opmerking: Haal na gebruik het glazen schaaltje uit de siliconen basis om het schoon te maken en ga er voorzichtig mee om.

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 30 ml olie
  • 2 ml wasabi
  • 2 ml zout
  • 60 g maïskorrels
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me