Word Gastvrouw/heer
Terug

Risotto met champignons

Toevoegen aan mijn recepten
totale tijd
30 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
kooktijd
15 min

Voorbereiding

  1. Was de champignons en droog ze goed af.
  2. Gebruik het AdaptaChef Snijwonder 10 mm om de champignons te snijden en plaats ze vervolgens in de Micro Minuut.
  3. Pel de sjalotten en snij ze in stukken. Hak ze dan fijn aan de hand van de TurboChef. Doe ze net zoals de champignons in de Micro Minuut.
  4. Spoel de rijst en voeg ze toe aan de Micro Minuut. Voeg vervolgens het water, de witte wijn en de verkruimelde kippenbouillon toe. Meng alles met de Silicone Spatel.
  5. Sluit de Micro Minuut en kook 15 min op 900 watt in de magnetron. Laat 10 min rusten zodat de druk kan dalen.
  6. Snij de zongedroogde tomaten in 3 tot 4 stukken in de lengte.
  7. Gebruik de AdaptaChef Poederrasp om de 80 g Parmezaanse kaas te raspen.
  8. Doe de boter en de geraspte Parmezaanse kaas bij de risotto en meng met de Silicone Spatel. Voeg daarna de tomaten en de babyspinazie toe. Kruid met zout en peper. Roer opnieuw en serveer.
  9. Werk ten slotte af met Parmezaanschilfers door de Click Series met breed lemmet te gebruiken.
Toevoegen aan mijn recepten Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 250 g champignons
  • 2 sjalotten
  • 350 g arborio risottorijst
  • 550 ml water
  • 100 ml witte wijn
  • 1 blokje vetvrije kippenbouillon
  • 75 g zongedroogde tomaten
  • 80 g Parmezaanse kaas
  • 60 g boter
  • 75 g babyspinazie
  • zout en peper
  • 40 g Parmezaanse kaas om op te dienen
Ontdek onze collecties in onze herfst-winter catalogus
Meer weten
Betalingswijze
Verzending
Beveiligde aankoop
  • Snelle en veilige levering, gratis vanaf €100.
  • Kopers- en gegevensbescherming
  • Veilige betaling met SSL encryptie