Terug
Rode vruchtencake
Voorbereiding
- Klop de room op tot slagroom met de DuoChef op stand 1, voeg de eieren, suiker, bloem, bakpoeder en vanille toe en meng deze op stand 2.
- Giet 200 g deeg in de MultiFlex Mini princess, maak het geheel glad met de Silicone Spatel om het deeg gelijkmatig in de vorm te verdelen en bak het gedurende 10 min op 900 watt.
- Laat 2 min rusten alvorens te ontvormen op een ovenrooster en laat het afkoelen (maak de vorm elke keer schoon).
- Bereid de vulling: klop de room met de boter in de DuoChef op stand 2. Voeg de poedersuiker, volle room, vanille en meng tot een homogeen resultaat.
- Snij de amandelen met de Speedy Mando en stoof de amandelschilfers voor 2 min in een pan.
- Leg de taarten op elkaar en beveilig ze met een laag 30 ml (2 el) glazuur tussen elkaar. Smeer de taart in met het glazuur. Versier met rode bessen en met amandelschilfers.
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 250 ml zeer koude volle room
- 3 eieren
- 180 g suiker
- 200 g bloem
- 1/4 bakpoederzak
- 8 ml vloeibare vanille
- 115 g zachte zoete boter
- 180 g poedersuiker
- 30 ml (2 el) volle room
- 2 ml vloeibare vanille
- Onbeperkt rode vruchten
- Amandelschilfers