
Terug
Rode vruchtencake
Voorbereiding
- Klop de room op tot slagroom met de Duo Chef op stand 1, voeg de eieren, suiker, bloem, bakpoeder en vanille toe en meng deze op stand 2.
- Giet 200 g deeg in de MicroPro Ring vastgelegd in de MicroPro Grill, maak het geheel glad met de Silicone Spatel om het deeg gelijkmatig in de vorm te verdelen en bak het gedurende 10 min op 900 watt.
- Laat 2 min rusten alvorens te ontvormen op een ovenrooster en laat het afkoelen (maak de vorm elke keer schoon).
- Bereid de vulling: klop de room met de boter in de Duo Chef op stand 2. Voeg de poedersuiker, volle room, vanille en meng tot een homogeen resultaat.
- Snij de amandelen met de Speedy Mando en stoof de amandelschilfers voor 2 min in de Chef Series Koekenpan.
- Leg de taarten op elkaar en beveilig ze met een laag 30 ml (2 el) glazuur tussen elkaar. Smeer de taart in met het glazuur dankzij de Draaischaal / Draai Plateau. Versier met rode bessen. Bestrooi de taart met de amandelschilfers.

Ingrediënten
Voor 6 porties
- 250 ml zeer koude volle room
- 3 eieren
- 180 g suiker
- 200 g bloem
- 0.25 bakpoederzak
- 8 ml vloeibare vanille
- 115 g zachte zoete boter
- 180 g poedersuiker
- 30 ml (2 el) volle room
- 2 ml vloeibare vanille
- Onbeperkt rode vruchten
- Amandelschilfers