Word Gastvrouw/heer
Terug

Saltimbocca

totale tijd
30 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
kooktijd
20 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven zonder rooster voor op 250 °C.
  2. Snij met het Tomatenmes heel fijne schijfjes mozzarella (ongeveer 10 sneetjes per bol).
  3. Snij heel fijne schijfjes verse look met de Speedy Mando.
  4. Plaats een kalkoen lapje op de Flexi Plank, en plaats enkele blaadjes basilicum er bovenop samen met enkele sneetjes look.
  5. Leg dan 2 sneetjes mozzarella en 1 sneetje Parmaham op het kalkoenlapje. Rol het lapje op en plaats in de UltraPro Basis 5,7 l.  Herhaal met de 5 andere lapjes.
  6. Kruid het geheel met peper en zout en leg nog een sneetje mozzarella bovenop elke saltimbocca.
  7. Sluit met het UltraPro Deksel 1,2 l en zet alles 15 min. in de oven met het. Na 15 min haal je het deksel eraf en laat je het nog 5 min verder koken.
Ingrediënten

Voor 6 porties

  • 2 bolletjes mozzarella
  • 3 teentjes verse knoflook
  • 6 kalkoen lapjes
  • 1 handvol basilicum blaadjes
  • 6 sneetjes Parmaham
  • Zout en peper naar smaak
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me