Terug
Saltimbocca
Voorbereiding
- Verwarm de oven zonder rooster voor op 250 °C.
- Snij met het Tomatenmes heel fijne schijfjes mozzarella (ongeveer 10 sneetjes per bol).
- Snij heel fijne schijfjes verse look met de Speedy Mando.
- Plaats een kalkoen lapje op de Flexi Plank, en plaats enkele blaadjes basilicum er bovenop samen met enkele sneetjes look.
- Leg dan 2 sneetjes mozzarella en 1 sneetje Parmaham op het kalkoenlapje. Rol het lapje op en plaats in de UltraPro Basis 5,7 l. Herhaal met de 5 andere lapjes.
- Kruid het geheel met peper en zout en leg nog een sneetje mozzarella bovenop elke saltimbocca.
- Sluit met het UltraPro Deksel 1,2 l en zet alles 15 min. in de oven met het. Na 15 min haal je het deksel eraf en laat je het nog 5 min verder koken.
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 2 bolletjes mozzarella
- 3 teentjes verse knoflook
- 6 kalkoen lapjes
- 1 handvol basilicum blaadjes
- 6 sneetjes Parmaham
- Zout en peper naar smaak