Terug
Snelle quiche
Voorbereiding
- Laat de oven voorverwarmen op 200 °c.
- Giet in de Maatkan 2 l, de bloem, de mimolette geraspt met de Kaasmolen Plus en meng met de Menglepel. Voeg er dan de eieren en de vloeibare room bij en leng aan met de melk.
- Snij de gekookte en de gerookte ham in kleine dobbelsteentjes, bestrooi met peterselie fijngesnipperd met de Pak-n-Schaar en voeg het bij de bereiding van de Maatkan 2 l. Kruid met peper, zout en muskaatnoot en meng opnieuw.
- Smeer de UltraPro 2 l in met boter, met behulp van de Silicone Borstel, giet er dan de bereiding van de Vier-in-één kan in en laat, met het deksel op, gedurende 40 min bakken op 200 °c.
- Haal er het deksel af en vervolg het koken gedurende 10 min. Warm opdienen met een slaatje bij.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 150 g bloem
- 150 g geraspte mimolette
- 4 eieren
- 150 ml vloeibare volle room
- 500 ml melk
- 300 g ham
- 50 g peterselie
- zout en peper
- 1 snuifje muskaat
- 25 g licht gezouten boter