Word Gastvrouw/heer
Terug

Thaise pindasaus

totale tijd
5 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min

Voorbereiding

  1. Hak de knoflook, chilipeper en gember fijn met de SuperSonic Chopper Medium.
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe, trek 20 tot 30 keer aan het touwtje, tot een homogene consistentie is verkregen. 

Aanvullende opmerkingen

Heerlijk met slaatjes, loempia’s, gegrilde vis of als saus voor groentesticks.

Ingrediënten

Voor 6 porties

  • 2 knoflookteentjes
  • 1 rode peper
  • 2 cm verse gember, geschild en fijngehakt
  • 120 g pindakaas
  • 45 ml (3 el) sojasaus
  • 30 ml (2 el) suiker of honing
  • 60 ml (4 el) limoensap
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me