Word Gastvrouw/heer
Terug

TONIJNHAPJES MET PISTACHENOTEN

totale tijd
35 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
20 min
rusttijd
15 min

Voorbereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken en hak deze fijn (SuperSonic Chopper) met de verse kaas, basilicum en groene olijven. Als het mengsel glad is, zet het dan ongeveer 15 minuten in de koelkast.
  2. Vul de Krok-Toren met de 3 cirkels Insert en druk aan om 3 rijen te krijgen.
  3. Snijd elke rij tot 1 streep en rol in de fijngehakte pistachenoten (SuperSonic Chopper).
  4. Zet apart in de koelkast en serveer koel met gazpacho en toastje tapenade.

Aanvullende opmerkingen

Variatie: Vervang de pistachenoten door gehakte olijven.

Ingrediënten

Voor 20 porties

  • 480 g tonijn uit blik
  • 80 g verse kaas
  • 2 el gehakte basilicum
  • 30 g groene olijven
  • 100 g gepelde pistachenoten

Om bij een gerecht te serveren

  • 500 ml van gazpacho
  • Tapenade
  • Geroosterd brood
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me