Word Gastvrouw/heer
Terug

TWEEKLEURIGE COOKIES

totale tijd
1 uur
moeilijkheid
gemiddelde
voorbereidingstijd
20 min
rusttijd
20 min
kooktijd
20 min

Voorbereiding

  1. Klop (DuoChef) de suiker en boter tot een romige boter. Voeg de vanillesuiker, geklopte eierdooier en bloem toe en meng goed.
  2. Verdeel het deeg in 2 (Aloha kom 450 ml). Voeg het cacaopoeder toe aan de ene helft en meng.
  3. Vul de Krok-toren met de 3 cirkels inzet met het gewone deeg. Bestrooi met poedersuiker en druk aan.
  4. Snijd elke lijn in 3 en zet 20 min in de koelkast.
  5. Doe hetzelfde met de cacaodeeg.
  6. Wanneer het deeg stevig is, rol je een stuk gewoon deeg met 1 stuk chocolade deeg tot een cookie.
  7. Leg ze op een bakplaat (Multiflex ovenblad) op het koude ovenrek. Bestrijk ze met eiwit (Silicone Borstel) en bak ze ongeveer 15 min in een voorverwarmde heteluchtoven, Th 6/7 of 200°C.
Ingrediënten

Voor 15 porties

  • 100 g bloemsuiker
  • 200 g zeer zachte boter
  • 1 el vanillesuiker
  • 1 snufje zout
  • 1 ei
  • 300 g bloem
  • 2 el gezoet cacaopoeder
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me