Terug
VARKENSHAASJE OP Z’N ITALIAANS
Voorbereiding
- Verdeel enkele blaadjes salie over de varkenshaasfilets. Rol de filets op met de plakjes ham en snij elke filet doormidden.
- Schik de 4 stukken vlees in het groot vergiet van de Micro Urban Family.
- Zet het vergiet op de basis gevuld met 400 ml koud water en het verkruimelde bouillonblokje. Dek af en stoom 25 min op 900 watt. Laat het afgedekte vergiet rusten op een bord.
- Doe de pasta in de schoongemaakte basis, doe er water bij tot aan de maximale vullijn en kook zonder deksel op 900 watt, tel 4 tot 6 minuten bij de op het pakje vermelde tijd, volgens persoonlijke smaak. Laat uitlekken.
- Kook de resterende salieblaadjes met de room, de peper en het zout in een steelpan, en laat de saus op middelhoog vuur indikken.
- Serveer de varkenshaasfilet in plakjes met de pasta gemengd met de saus.
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 2 takjes salie
- 2 varkenshaasfilets (± 1 kg)
- 8 sneetjes serranoham
- 1 vetarm runderbouillonblokje
- 400 g pasta
- 250 ml room
- peper en zout