Word Gastvrouw/heer
Terug

Wortelslagroom met tijm en pesto

totale tijd
18 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
10 min
kooktijd
8 min

Voorbereiding

  1. Schil de wortelen met behulp van de Universele Dunschiller en snij ze in plakjes. Kook ze 8 min op 800 watt met de tijm en 50 ml verse room in de MicroCook Schenkkan 1 l.
  2. Mix het mengsel in de ExtraChef en laat 15 min afkoelen.
  3. Klop de resterende room op in de Speedy Chef. Voeg de opgeklopte room toe aan de wortelpuree met behulp van de Silicone Spatel.
  4. Mix de pijnboompitten, het loof, de olijfolie en de Parmezaan m.b.v. de TurboChef.
  5. Vul de Spuitzak met de slagroom en vul hiermee een cocktaillepel en werk af met een beetje pesto.

Aanvullende opmerkingen

Door Geoffrey Mattagne, Unit Manager Tupperware Belgium 

Ingrediënten

Voor 6 porties

  • 3 middelgrote wortelen
  • 30 ml (2 el) gedroogde tijm
  • 200 ml verse room
  • 1 klein handvol wortelloof
  • 25 g pijnboompitten
  • 50 ml (10 tl) olijfolie
  • 25 g Parmezaanse kaas
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me