Word Gastvrouw/heer
Terug

Zelfgemaakte granola

totale tijd
30 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min
kooktijd
25 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C zonder rooster.
  2. Meng de havermout, amandelen, kokos, alle zaden, kaneel, ahornsiroop en olie in de Mengkom 3 l. Roer met de Silicone Spatel om goed te bedekken. 
  3. Verdeel het in een gelijkmatige laag over de MultiFlex Ovenblad. Bak gedurende 20-25 min of tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat afkoelen zodat het krokanter wordt. Roer er naar smaak gedroogd fruit door.
Ingrediënten
  • 125 g havermout
  • 100 g amandelschilfers (met de Speedy Mando)
  • 125 g geraspte kokosnoot
  • 65 g zaden naar keuze (probeer een mix van pompoen en zonnebloem)
  • 30 ml (2 el) chiazaadjes
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 125 g ahornsiroop
  • 30 ml (2 el) olie (zonnebloem, kokos of plantaardig)
  • druiven, rozijnen, krenten, gojibessen of gedroogde dadels of vijgen (facultatief)
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me