Terug
Zoete aardappel en krabhapjes
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 160 ° C en verwijder het rek.
- Schil en snijd de zoete aardappel in stukjes. Kook in de MicroCook Rond 2,25 l met 100 ml water gedurende ongeveer 8 min op 600 watt en roer halverwege de kooktijd. Giet af en pureer met de Pureerstaaf.
- Voeg de uitgelekte krabkruimels, olie, zout en peper toe en meng goed met de Soepele Klopper. Voeg het ei toe en meng tot een homogeen deeg.
- Verdeel de bereiding in 2 MultiFlex Mini Domes vormen op het koude rooster van de oven en bak ze op een lage positie in de oven ongeveer 17 minuten op 160 °C.
- Laat ze afkoelen en ontvorm ze.
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 250 g zoete aardappel
- 100 ml water
- 80 g krabkruimels
- 15 ml (1 el) olijfolie
- zout en peper
- 1 ei