Word Gastvrouw/heer
Terug

S voor Supersonic

Ken jij onze handige hakmolens al? Onze Turbochef, TurboMax en ExtraChef hebben een mooie facelift en verbeterd design gekregen om nu nog efficiënter en gebruiksvriendelijker te zijn. Ze kregen hierbij ook een nieuwe coole naam “SuperSonic Choppers”! Deze collectie helpt je bij het mengen, mixen, emulgeren en – natuurlijk – hakken van je ingrediënten. Trek gewoon aan het handvat om elke keukenklus super snel te klaren, zonder elektriciteit nodig te hebben!

Toen en nu

Het leven is hectisch, je tijd is kostbaar. Wij bieden een praktische, efficiënte, innovatieve en milieuvriendelijke oplossing. Onze choppers zijn bestudeerd, geanalyseerd en aangepast om nog betrouwbaarder en multifunctioneler te zijn dan voordien.

Met een vernieuwd deksel en aangepaste messen wordt het bereiden van je gerechten gemakkelijker van begin tot eind. De messen zijn ontworpen om honderden sneden in seconden uit te voeren, zonder dat er elektriciteit nodig is. Indrukwekkend, niet ? 😉 Hoe groot de keukentaak ook is, ze zullen je tijd die je besteedt aan hakken, snijden en voedsel bereiden halveren.

Door het ergonomische ontwerp van het deksel ligt het gemakkelijker in de hand, het versterkte koord is sterker dan voorheen, terwijl de antislipring onder de basis voorkomt dat het tijdens het gebruik wegglijdt. Daarnaast zijn de mesjes voorzien van een beschermhoes die je gezin met een simpele “klik” beschermt wanneer het product niet in gebruik is, waardoor het superveilig is.

Dankzij de SuperSonic Choppers kun je je uien, sjalotten en knoflookteentjes nog sneller fijnhakken en dit alles zonder tranen! Je ogen worden gespaard en je ingrediënten fijngehakt. Naast het hakken, kun je ook recepten maken zoals guacamole, hummus, cakebeslag, mayonaise, pannenkoeken, smoothies, falafel, bananenbrood, gazpacho, appelcrumble …

Hoe zit het met het minst leuke deel van de keuken: schoonmaken? Dankzij de veelzijdigheid van het product heb je minder afwas en een schoner werkblad. De basis van onze hakmessen en het deel van het deksel dat met voedsel in aanraking komt, zijn vaatwasmachinebestendig. Om de 2 delen van het deksel te verwijderen, druk je gewoon op de knop en draai je de 2 delen in tegengestelde richting om ze te ontgrendelen. Het geribbelde, randloze oppervlak van het deksel plakt niet, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en er geen voedsel aan kan blijven kleven. Dit deksel past op de 3 verschillende maten: Small, Medium en Large.

Onze Supersonic-collectie

Supersonic Chopper Small

Een klein genie! In enkele seconden snij je je kleine ingrediënten fijn, bereid je snel en efficiënt pesto, chilisaus, amandelkoekjes of zelfs zelfgemaakte pasta’s voor op je boterhammen, evenals alle denkbare bijgerechten voor je feestmaaltijden, gehakte peterselie of ui, knoflookboter…

Door zijn kleine en compacte formaat kun je hem gemakkelijk opbergen in een lade of kast en zelfs meenemen op vakantie of op de camping!

Tip: leg een paar stukjes wortel in de bodem en trek 5 tot 8 keer aan het touw en bewonder het resultaat. Een wortel taboulé voor bij al je salades, soepen, couscous …

SuperSonic Chopper Medium

Maak vervolgens kennis met de grote broer van de SuperSonic Chopper Small – de SuperSonic Chopper Medium, uitgerust met 3 mesjes gemonteerd op een inzetstuk dat nu uit één stuk bestaat, voor nog meer hygiëne.

Ook voorzien van een klopper wat zorgt voor een betere emulsie van pasta, dressings en sauzen … Evenals een maatschaal gegraveerd op de basis, waardoor je je ingrediënten direct in het product kunt afmeten. Al deze eigenschappen maken de SuperSonic Chopper Medium niet alleen efficiënt, maar ook veiliger in het gebruik.

Gebruik het om heerlijke zomerse recepten te maken, zoals heerlijke smoothiebowls, verfrissend ijs in onze Lollitups of kleine chocolade-energieballetjes om er onderweg van te genieten of zelfs omeletten, frittata’s … 

Supersonic Chopper Large

Maak plaats voor de SuperSonic Chopper Large, de laatste en grootste van deze collectie. Naast de klopper en het inzetstuk met de messen, heeft deze ook een trechter. Hiermee kun je tijdens de bereiding vloeistoffen afmeten en toevoegen zonder het deksel te openen, zeer praktisch voor het maken van heerlijke zelfgemaakte mayonaise.

Dit product is ideaal om snel veel desserts te maken: cakebeslag, panna cotta, limoenmousse maar ook heerlijke gerechten: quiches, tartaar, gazpacho het kan allemaal in één product! De SuperSonic Large is ideaal voor het bereiden van maaltijden voor het hele gezin, zelfs voor baby’s, maak er al je groente- en fruitpapjes.

Trek je eigen conclusie: probeer onze nieuwe SuperSonic Choppers en ontdek het plezier van koken met de correcte uitrusting. Neem contact op met je Consulent voor meer informatie. En vertel ons: welk recept zal je eerst uitproberen?

Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me